Sarokház Cukrászda, Előszállás

1998-ban alapítottuk családi vállalkozásunkat Előszálláson a 61-es számú főút mellett. Célunk, hogy kiváló minőségben készítsünk házi jellegű süteményeket helyben, és széles vonzáskörzetben kiépítsük elégedett vevőkörünket.

Elmondható, hogy hozzávetőlegesen 30 kilométeres körzetből érkeznek vendégeink és megrendelőink. Fő profilunkká vált, hogy rendezvényekre és nagyszabású családi összejövetelekre készítjük cukrásztermékeinket a házi jellegű süteményektőlkezdve a grillázstortákon (pörköltcukor) keresztül amennyasszonyi tortákig bezárólag. Természetesen a sós sütemények is elengedhetetlen szereplői ezen összejöveteleknek ezért a sajtos és szezámmagos pogácsáktól a sajtós rolóig elégítjük ki kedves vendégeink igényeit.

A gyors és pontos munkavégzésről 5 fős személyzetgondoskodik és az Önök kényelméért házhoz is szállítjuk, a rendezvényekre kért süteményeket.

Természetesen azokra is gondolunk, akik a cukrászdánkba belépve fogyasztani szeretnének: 15 féle fagylalttal és széles süteményválasztékkal várjuk a hozzánk betérő vendégeinket. Csoportos érkezés esetén a terasszal együtt 40 fő fogadására vagyunk képesek, kiváló parkolási lehetőséggel.

Sarokház Cukrászda torta

Sok szeretettel várjuk vendégeinket!

Szabó Ferencné (Erzsike)
tulajdonos és vezető cukrász